Gondolatok erről-arról. Meg amarról. Így meg úgy. Meg amúgy is. Szóval blog. Vagy mi.

Az egyetem rejtélyes lényei

Best of Firestarter18 #16 - Válogatás 10 év (nem feltétlenül legjobb) posztjaiból

2016. június 03. - Firestarter.18

egyetem.jpg Az egyetem olyan, mint egy mesebeli varázserdő, különös teremtményekkel futhat össze a gyanútlan vándor.

 

 

 

2008. március 6.

A Lény:
Na, ő  egy echteoriginál degenerált. Alacsony, szemüveges nyúl/pocok/hörcsög fejű, Quasimodo testű lány(?). Speciális képessége a folytatólagos káromkodás, bárhol, bármilyen szituációban. Magában is szokta gyakorolni előadások alatt. Viccen kívül, ez magában kurvaanyázik órán. Ha valaki szól hozzá, akkor is. Kb igy:
-Edit, melyik teremben leszünk?
-NEM TUDOM BAZMEG!!!!
Nagyon veszélyes, szigorúan kerüljétek el a ketrecét.
Szintén emlékezetes aranyköpése volt amikor egy iskolai rendezvényre az alábbi mondattal csodálkozott rá ordítva a tömött aulában:
- HÁT ITT MEG MI A FASZ VAN?
Személyiségéről sokat elárul, hogy 20 éves létére egy hetven éves manusszal jár, akit ráadásul Amadeusznak hívnak.A Lajhár:
Valószínűleg a Lény rokonságában áll, bár ez nem bizonyított. Arcberendezése alapján jutottunk erre a következtetésre. Elsős, most februárban jöttünk rá, hogy melyik nemhez tartozik (láttuk bemenni a férfivécébe). Nevéhez méltóan lassú, és nagy. Hihetetlen test és arcfelépítéssel rendelkezik, ehhez jön még a John Lennonos szemüveg, és a hanyagul összekócolt félhosszú, szigorúan zsíros haj. Specialitása, hogy anyukájával jött beiratkozni. Én már akkor láttam benne a tehetséget.

A Holló:
A felsorolás legérdekesebb tagja. Nehéz leírni, hogy milyen is ő, mert olyan ruhadarabokat használ, amiket nem ismerek, így a nevüket sem tudom. Na azért megpróbálom. Egy lányról van szó.
Haja félhosszú, festett fekete, a homlokán van egy tincs fehérre festve. A tarkója és körbe a feje fel van borotválva kb. a füléig. Arcában néhány pírszing. Bőre fehér akár a liszt. Mindig feketében jár, általában ilyen függönyszerű leplekben, és hosszú szoknyákban. Fekete tornacipőjén fehér feszület van rajzolva, nézőpont kérdése, hogy az most fejre van állítva, vagy nem. Táskáján beazonosíthatatlan okkult jelek és szimbólumok. Állítólag a táskájában van egy hasonlóan kidekorált könyv.
Elég félelmetesen néz ki, ahogy végig megy az iskolán, megfagy a levegő. Boszorkány, sátánista vagy lélekrabló lehet. Kétszer ültem mellette vizsgán, és éreztem, hogy a lelkem el akarja hagyni a testemet. Meg is buktam mind a kétszer.
Állítólag leszbikus kapcsolatban áll azzal a lánnyal, kivel kézen fogva járkál.

Eddig ez a gyűjtemény összes darabja, de biztos vagyok benne, hogy élnek még varázslatos teremtmények ezen épület falai között.

Azt láttátok a hírekben, hogy az egyetem koleszának a tetejét levitte a szél? LOL. Vagy fél éve adták át. Biztos albán érdekeltségű román cég építette török vendégmunkásokkal. Én azért ilyenkor seggbebasznám kicsit az építészeket.

Tegnap marha álmos voltam az iskolában, és még csak a nap felén voltam túl. Mondom veszek egy Redbullt a büfében. Aszongya 420. Meeeeeenyiiiiiii????? Penny Marketben 259-ért láttam előző nap. Komolyan hihetetlen az a büfé. A hamburgerek, hot dogok ,sütemények, és szendvicsek egész nap a szabad levegőn állnak, ráadásul egy spotlámpa még rájuk is van irányítva, hadd vidámodjanak a kis mikroorganizmusok. Azt várom, hogy mikor ébred öntudatára a virsli, és mászik ki a kifliből.
Egyszer ki kéne hívni az ÁNTSZ-t, és nézni a műsort.

 

Nagyon szívesen írtam volna arról, hogy a fent említett személyek ma hogyan élik életüket és egyébként is mi a rák van velük, de az az igazság, hogy már egyáltalán nem emlékszem rájuk. Nemhogy a nevükre, hogy rájuk keressek a CIA adatbázisában Facebookon. Pedig igazán érdekes szociológiai tanulmány lett volna.

Úgy tudom elképzelni, hogy a Lény valami zárt osztályon tölti a napjait, miután szerencsétlen Amadeuszt hat tucatnyi késszúrással elküldte a másvilágra, mivel az nem a megfelelő hanglejtéssel kérdezte meg tőle, hogy hány óra van.

A Lajhár még nyilván az anyukájával él azóta is, együtt őrzik szüzességét. A Warcraftban viszont már 234. szinten jár, és ő a Szent Seregek Vezetője. De csak vacsoraidőig, mert akkor anyu hívó szavára biza menni kell. De az is lehet, hogy LMP-s pilitikus lett belőle.

A Holló vagy rituális és tömeges öngyilkosságot követett el szektájával együtt, vagy maga mögött hagyva setét múltját ma már hatgyerekes kertvárosi háziasszony, és sütirecepteket meg cicás videókat posztolgat Facebookon. Csak hétvégente ugrik le a pincébe egy kis kecskevért inni és áldozni a démoni erők előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://firestarter-18.blog.hu/api/trackback/id/tr78776692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.