Gondolatok erről-arról. Meg amarról. Így meg úgy. Meg amúgy is. Szóval blog. Vagy mi.

Firestarter18

2020

2021. január 05. - Firestarter.18

2021-616.jpg

Mi volt, mi nem, hogyan és hogy nem.

 

 

 

 

 

 

Tovább

Eladó házak kísértetei

oldhouse.jpgEladó házakat nézek. Még mindig azzal a szándékkal, hogy egy napon valamelyiket majd megveszem, és kis családomat beléköltöztetem. Szerintem már több ezer családi házat néztem meg a különböző portálokon, de ennek talán az egy százaléka volt olyan, hogy azt mondtam, hogy na, ez igen, ide már holnap beköltöznék. És ennek az egy százaléknak az egy százalékára lenne pénzem. Illetve hát a bank ennyi pénzt adna nekem, hogy megvegyem neki, és visszabéreljem tőle.

Tovább

Megmagyarázhatatlan dolgok

twilight-zone-reboot3.jpgNéha történnek az életben olyan dolgok, melyekre csak nehezen, vagy egyáltalán nem találni logikus magyarázatot. Most nem a nagy rejtélyekre gondolok, a piramisok építésére, Roswellre, hogy vajon mi célt szolgáltak a Nazca-vonalak, vagy Donald Trumpnak mitől olyan ronda sárga a képe. Hanem az apróbbakra. Amikre talán nem is szánunk pár másodpercnél többet fontosabb gondolataink szövevényében kalandozva.

Tovább

Bye, bye Írország! (költözési tragkikomédia több felvonásban)

moving.jpgA költözés az kicsit olyan, mint az aranyér. Akinek még nem volt, az nem is nagyon kívánkozik utána, aki meg már átesett rajta, az nem igen vágyik rá újra. Én az utóbbihoz tartozom, és őszintén remélem, hogy életemben már csak egyszer kell költöznöm, a saját házamba, ahol majd csendben megöregszem a diófa árnya alatt. Még a temetőbe se akarok kiköltözni majd, kaparjanak el a diófa alatt, és kész.

 

 

Tovább
süti beállítások módosítása